Enguany, coincidint amb la celebració del 75è aniversari a la nostra entitat, se’ns ha plantejat el repte d’ésser l’entitat administradora de la Festa de la Llum 2022, situació que hem agafat amb compromís i molta implicació.

Treballar per la cultura i les tradicions, així com per la ciutat de Manresa, està dins del nostre ADN, motiu pel qual hem entomat aquesta responsabilitat amb moltes ganes de treballar i poder oferir als manresans i manresanes uns dies plens de cultura, tradició i misteri.

Quan vam començar a organitzar i visualitzar com voliem aportar el nostre granet de sorra a aquesta llarga tradició vam arribar a la conclusió que voliem fer partícips d’aquesta Festa a totes les generacions de manresans i manresanes i a aquelles vingudes de tots els indrets del món. Per aquest motiu, i agafant com a exemple la nostra entitat on tenim la gran sort de gaudir de persones de totes les edats, vam voler treballar i presentar activitats que englobessin tota aquesta diversitat i que grans i petits poguessin gaudir i fer-se seva aquesta festivitat tan nostre.

Així doncs, us presentem una programació destinada a arribar a tothom, sempre pensant en mantenir les tradicions i cultura popular, una gran part de la nostra essencia.

Us volem desitjar una bona Festa de la Llum i us demanem que participeu amb la mateixa alegria i il·lusió amb la que nosaltres em treballat per fer-vos-la arribar aquest any 2022.

Casal Cultural Dansaires Manresans

Facebook
Instagram